Kompanija BIG Shopping Centers preuzela Delta siti u Podgorici

Ova jela možete probati u restoranima Kusikuy u ul. Calle Amargura, Deva Restaurant Tipico u ul. Gradonačelnik je podsetio i na Plan održive urbane mobilnosti (SUMP) koji, kao jedan od prioriteta, definiše upravo modernizaciju i popularizaciju javnog gradskog prevoza putnika u Podgorici.

px” alt=”city taksi podgorica”/>https://taxi-travel.me/ kilometra od centra Podgorice, na širokom platou između rieka Morače, Zete nalaze se ostaci antičke Dokleje, lokaliteta iz I veka nove ere.

Beograd – Šibenik

Jedan od poteza koji je naišao na zadovoljstvo putnika bilo je uvođenje elektronske karte u gradskom prevozu u julu prošle godine. Nakon izlaska sa aerodroma, sa leve strane ćete videti taksi stajalište. Radno vreme takstista je usklađeno sa aerodromom. Dispečer za taksi, ako odaberete opciju da taksi-prevoz rezervišete na samom aerodromu, nalazi se u holu putničke zgrade po prelasku carinske kontrole.

px” alt=”city taksi podgorica”/>https://podgorica.taxi/ turističke atrakcije Perua, uključujući Maču Piču i druge ruševine iz doba Inka, već i za treking do svete planine Kečua naroda – Apu Ausangate. Ovo je i grad u kojem se moderno prepliće i povezuje sa tradicijom.

Kombi prevoz Beograd

Najljepši primer arhitekture preostale iz turskog perioda je Sahat kula koja visinom i danas dominira prostorom Stare Varoši. Prevoz putnika do Podgorice, Budve, Bara, Petrovca, Ulcinja. Poštovani, budite slobodni i kontaktirajte nas putem e-mail, telefona ili Viber aplikacije a mi city taksi podgorica ćemo Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana za našu uslugu. „Delta City Podgorica jedan je od najmoćnijih komercijalnih objekata u zemlji, ali i na Balkanu. U potpunosti je iznajmljen i mnogi vodeći međunarodni trgovinski lanci su zainteresovani da se pridruže“, rekao je Galis.

city taksi podgorica